Privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger munkemollen.dk indsamles der kun de oplysninger om dig, der bruges til at drifte hjemmesiden samt oplysninger, som du selv lægger op i den lukkede del eller har givet samtykke til at vi lægger op. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger om dig, bør du undlade videre brug af websitet. Vi har uddybet herunder, hvilke informationer der indsamles og hvorfor de indsamles.

Cookies

Munkemøllen.dk anvender tekstfiler, som gemmes lokalt af din browser. Disse ”cookies” er harmløse tekstfiler, der hjælper hjemmesiden til at genkende dig, huske indstillinger og udføre statistik.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er oplysninger, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter munkemollen.dk, indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du registrerer dig som bruger, registrer dig som deltager i arrangementer eller bruger nogen af de andre services på hjemmesiden.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, dit IP-nummer, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, telefonnummer, e-mail og adresse samt tilmelding til arrangementer.

Sikkerhed

Munkemollen.dk har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mht. at sikre dine personoplysninger. Kommunikationen med hjemmesiden er sikret via SSL og personoplysninger udstilles kun i den lukkede del af hjemmesiden.

Formål

Personoplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, for at kunne levere services til dig, og for at optimere hjemmesidens drift.

Periode for opbevaring

Personoplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen. De slettes, når de ikke længere er nødvendige, dog senest ved sletning af din brugerkonto.

Videregivelse af oplysninger

Personoplysninger videregives ikke til tredjeparter.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Ejerforening Klosterbakken 8
Albanigade 44, 2.
5000 Odense C

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.